pühapäev, 15. detsember 2013

I got the wetsuit!

Just nii!

Päev enne Taupos toimunud poolpikka triatloni külastasin sealset expot. Esiteks mainin ära, et ootasin kindlasti midagi suuremat. Kokku oli ainult 5 putkat ja puudus isegi normaalsete triatlonikombede valik. Õnneks oli aga kalipsosid piisavalt ja sealt sai ka ühe odavaima selga venitatud, tunnetatud ja ostetud. Nüüd on kalipso olemas ja ujumine järves võib alata. Tegin esimese tiiru ka ära ning pean kinnitama, et kõik oligi nii nagu räägitakse ehk kergem! Lisaks kalipsole sain ka avavee ujumisprillid. Tastuta. Ütlesin, et ok, ma ostan kalipso, kui annad need ujumisprillid ka lisaks (olin eelnevalt proovinud ja tundusid seal olevast valikust mugavaimad). Kõverdas korraks nägu, aga lõime käed! Alati peab küsima, sest vahel joppab! Testisin esimese ujumisega ka prille. Needki on väga head, mugavad, peavad vett ja järves ujumiseks igati paremad kui minu basseiniprillid.

Fotograaf ajastas ilusti kinnised silmad!
Kiiruse kohta ma kommentaari anda ei oska, aga pool tundi kalipsota vs pool tundi kalipsoga, siis kalipsoga on palju kergem. Mis omakorda tähendab, et pärast 3,8kmi ujumist on veest välja tulles on enesetunne kindlasti parem ja puhanum.

Esimene õhtune vahetus Hole In One'is oli väga mõnus. Mulle kohe sobib selline töö, kus saab rahvaga juttu ajada. Nägin paljusid samal päeval toimunud poolpika triatloni lõptajaid. Uurisin neilt, kuidas läks ja mis oli raske jne jne. Selleks ma siin Uus-Meremaal olengi, et võimalikult paljudega kogemusi vahetada ju.

Õhtul tuli ka üks poissmeeste pidu meile sinna külla. Uuris, kas saab veidi nalja teha tulevase pigmehega. No ikka saab! Panime peiule päästevesti selga ja kiivri pähe, saatsime vette. Ujus platvormile, kus on golfiaugud ja tema sõbrad hõivasid kõik kuus platvormi, ostsid kumbki 25 palli ja hakkasid peiu pihta palle lennutama. Õnneks polnud keegi piisavalt osav, aga elevust ja nalja tektasid nood härrad ikka korralikult. Jällegi hea reklaam!

Vaade minu uuest "kontorist".
Eile käisin väikesel Kathmandu grillpeol, kus olid meie väikese poe töötajad ja juhataja perekond (sest grillisime tema pool). Väga muhe õhtu oli. Tänasest algas siis 11nädalane töö-trenn režiim. Alguseks 108kmi rattal ja päeva plaan täidetud. Tööle ka täna minema ei pea. Võimalik, et väike rannalebo õhtul.

Väike panoraam hommikust enne poolpika triatloni algust.

Platvormid reas ja päike loojumas.
Päikeseloojang Acacia Bay kohal.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar